Vraag een demo aan

#Communiceren bij kritieke gebeurtenissen. Hoe dan?

Communiceren bij kritieke gebeurtenissen. Hoe dan?

Communiceren bij kritieke gebeurtenissen. Hoe dan? hero image
,

#Communiceren bij kritieke gebeurtenissen. Hoe dan?

Een kritieke gebeurtenis, zoals momenteel het Coronavirus (Covid-19), is een snel evoluerende situatie. Hoe kunnen u en uw organisatie snel op deze en andere crisissen reageren?

Een aantal thema’s van belang zijn:

De zorgplicht voor uw werknemers: hoe zorg ik ervoor dat mijn werknemers de taken kunnen blijven uitvoeren zonder risico te lopen?

Verstoringen van uw Supply chain: het Coronavirus heeft de Supply chain al ernstig verstoord en volgens risico analisten zal de verstoring minstens tot het derde kwartaal van dit jaar duren.

Impact op uw (inter)nationale operaties: aangezien het Coronavirus zich wereldwijd snel verspreidt, heeft dit een directe impact op verschillende (inter)nationale operaties.

Leidinggevenden op de hoogte houden van de laatste informatie: het Coronavirus verspreidt zich zo snel dat er constant nieuws en nep nieuws over is. Dus hoe kunnen u of uw crisisteam ervoor zorgen dat de meest up-to-date ware informatie bij uw leidinggevenden komt, waardoor zij snel kunnen anticiperen?

Veiligheid van reizende werknemers: de werknemer wordt vaak aan het lot overgelaten als zij aan het reizen zijn voor werk. Hoe kan de organisatie de veiligheid waarborgen van zijn/haar reizende werknemers?

Informatie aan passagiers op specifieke locaties: het is belangrijk om snelle en correcte informatie te verstrekken aan passagiers die in gebieden zijn waar veel mensen aanwezig zijn, denk aan evenementen, vliegvelden of in treinen.

Om organisaties nu te kunnen helpen, hebben wij een snel uit te rollen versie van ons platform geïntroduceerd. Het zorgt ervoor dat:

  • u massaberichten en meldingen voor al uw werknemers kunt beheren.
  • u binnen enkele dagen een volledig werkende oplossing heeft.
  • het gebaseerd kan worden op een kortlopend contract met optie tot verlengen.

Zoekt u specifiek informatie, dan zijn er ook enkele bronnen beschikbaar die afkomstig zijn van onze Risk Intelligence divisie. Deze informatie is via de links hieronder verkrijgbaar.

  • Covid-19 Situatie Report Huidig bedreigingslandschap – Dit is ons nieuwste document met informatie over het Coronavirus dat inzichten uit de hele wereld samenvat.
  • Covid-19 Voorbereidingskit – Dit bevat onze beste werkmethoden voor het omgaan met infectieziekten.