Vraag een demo aan

Eén platform. Eén procedure. Eén respons.

Technologie

Everbridge Critical Event Management Platform

Reduceer de tijd om de normale werkzaamheden te hervatten en voeg leveranciers samen op een toonaangevend technologieplatform voor calamiteitenbeheer; veiligheid voor werknemer, reiziger, bezoeker  en  thuiswerker; IT-waarschuwingen; On-call roosters; crisisbeheer; Verstoringen van de leveranciersketen; en prestatiebeheer van incidentrespons.

Het Everbridge Critical Event Management platform is specifiek ontworpen voor het leveren van ‘First Responder Grade’ beschikbaarheid, schaalbaarheid en redundantie om het risico van een verminderde servicekwaliteit te verlagen tijdens een reactie op een kritieke gebeurtenis.

 • Hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid

  99,99% transactionele productietijd verspreid over meer dan 15 datacenters over de hele wereld, met flexibele capaciteit en volledige redundantie met meerdere gescreende sms- en gesproken bericht-aanbieders om onderlinge afhankelijkheden downstream te voorkomen.

 • Toonaangevende beveiliging en naleving

  Europese datacenters om te voldoen aan regionale en lokale nalevingsbehoeften.

  Meerdere certificeringen bevestigd door erkende externe auditors, waaronder FedRAMP, SOC 3 en AVG.

 • Middelen en bedreigingen met elkaar in verband brengen

  Krachtige visualisatie om kritieke gebeurtenissen in context te beheersen op alle organisatorische niveaus, zoals beveiliging, noodsituaties, bedrijfscontinuïteit, leveranciersketen en operations om de invloed van risico’s te beperken of te elimineren.

 • Bewustzijn van locatie en gebeurtenis

  Meer dan 20 miljoen kritieke gebeurtenissen behandeld in het afgelopen jaar met geautomatiseerde SOP-activering, teamsamenwerking, regie van respons, tracering van status en updates aan belanghebbenden.

 • Wereldwijd lokaal

  Geoptimaliseerde routering van gesproken oproepen, geavanceerde wereldwijde levering van sms-berichten, veilige levering aan smartphones en lokalisering van taal zorgen voor een respons bij kritieke gebeurtenissen. De samenwerkingsactiviteiten zijn succesvol in meer dan 200 landen en gebieden.

Meer dan 100 multimodale contactpaden
Een flexibele architectuur biedt weerbaarheid en verlaagt het risico op aantasting en opeenvolgende storingen. Schaalbaar om met onverwachte pieken om te gaan en met overvloedige, wereldwijde sms- en gesproken berichten.

Informatie over een kritieke gebeurtenis kan worden geleverd via sms, gesproken bericht, e-mail … naar digitale signalering, waarschuwingssystemen binnen pc’s, sirenes – meer dan 100 manieren in totaal. Meerdere communicatiemethoden zorgen voor betrouwbare communicatie, zelfs wanneer bepaalde manieren niet beschikbaar zijn tijdens extreme weersomstandigheden, een geweld- of IT-incident.

 

Visualiseren en contextualiseren

Middelen en bedreigingen

Een gemeenschappelijke werkomgeving bieden binnen de gehele organisatie met intuïtieve dashboards, 24 x 7 x 365 toezicht op en rapporteren van bedreigingen, feed-analytics op sociale media, waarschuwingen en een wereldwijd beeld: u kunt eenvoudig visualiseren, analyseren en voorspellen wat uw organisatie zou kunnen verstoren en ernstig beschadigen met het Everbridge Critical Event Management platform.

Onze erkenningen

Everbridge behaalt elk jaar certificering en erkenning van een onafhankelijke, externe toetsende organisatie (3PAO), goedgekeurd door het Federal Risk and Authorisation Management Program (FedRAMP). Everbridge streeft ernaar beveiliging van de klant te garanderen door:

 • FedRAMP (NIST SP 800-53)-controles in kaart te brengen naar ISO bijlage-controles om aan te tonen dat Everbridge kan voldoen aan de gelijkwaardige ISO-vereisten.. 
 • Meer dan 325 beveiligingscontroles om te voldoen aan de vereisten van de Amerikaanse Department of Defense Cloud Services.
 • Het uitvoeren van vector-penetratietests bij meerdere aanvallen van de EBS om te testen op exploiteerbare kwetsbaarheden binnen externe, interne, applicatie- en virtuele systemen.
 • het uitvoeren van een SOC 2-onderzoek dat een extern rapport uitbrengt over de toereikendheid van de IT-controles van Everbridge. 
 • Meer informatie over de afstemming van FedRAMP-beveiligingscontroles op ISO 27001

Wij zijn in het bezit van de volgende certificeringen: