Vraag een demo aan

Continuïteit behouden

Anticipeer en voorkom verstoringen van activiteiten

Anticipeer en voorkom verstoringen van activiteiten hero image

De continuïteit van de moderne leveranciersketen

Extern risico kan uw activiteiten of toeleveringsketen bedreigen. Hoe meer tijd u hebt om op de dreiging uit te lopen, hoe meer opties u heeft om de verstoring te beperken of zelfs te voorkomen. Hoewel men niet alle gebeurtenissen kan voorkomen, kan een geavanceerde planning u helpen om sneller te herstellen en terug te keren naar de orde van de dag.

Voor organisaties is, critical event management niet langer een speeltje. In de globale economie van vandaag de dag is het hebben van een geïntegreerd beeld van externe bedreigingen en gebeurtenissen samen met de routes van mensen, middelen en aanvoer van de organisatie naast andere contextuele informatie, vereist om tijdige beoordeling en operationele respons mogelijk te maken.

Risico’s verminderen om de continuïteit van werkzaamheden te garanderen

Met beter situatiebewustzijn

“Visual Command Center stelt de GSOC in staat om een betrouwbare stem te leveren, van beveiliging tot ons globale bedrijfsontwikkelingsplan. Ons team en de algemene kennis van onze operationele omgeving zijn essentieel voor het waarborgen van de continuïteit van werkzaamheden, de veiligheid van werknemers en de beveiliging van bedrijfsmiddelen.”

— Bob Bernazal, Director of Security, National Oilwell Varco

Efficiëntie en zichtbaarheid verbeteren

Met Everbridge Visual Command Center integreren de Global Security Operations Centers van wel 60 niet aangesloten systemen en gegevensbronnen tot een enkelvoudig, interactief platform, dat onmiddellijke toegang geeft tot kritieke informatie, nodig om risico’s te evalueren en actie te ondernemen.

Het beheer van de leveranciersketen optimaliseren

Het is onmogelijk om de risico’s voor uw leveranciersketen volledig te elimineren, maar organisaties kunnen stappen ondernemen om de blootstelling aan risico’s te minimaliseren en de impact van risicogebeurtenissen zelfs weg te werken door zorgvuldige planning, hulpmiddelen en procedures om effectiever op risico’s te anticiperen en deze te beheersen.

Proactief reageren op logistieke vertragingen

Een wereldwijde top aanbieder van transport- en logistieke oplossingen liet de operators van hun leveranciersketen meerdere locaties handmatig controleren om te bepalen of wachttijden aan landsgrenzen vertragingen zouden veroorzaken voor verzendingen naar de klant. De aanbieder heeft 50.000 klanten in 30 landen en 1.500 eigen locaties om te beheren. Door over te gaan op een platform voor risicomanagement van de leveranciersketen konden zij waarschuwingen voor vertragingen automatiseren en deze in real-time, op een enkel scherm bekijken.

De kracht van het Critical Event Management Platform

 • Een gemeenschappelijk operationeel beeld

  Weet onmiddellijk welke operationele middelen beïnvloed zijn tijdens risicogebeurtenissen

 • Situatiebewustzijn bereiken

  Versnel de tijd die nodig is voor het beoordelen van de impact van de dreiging

 • Een gecoördineerde respons aansturen

  Automatiseer en standaardiseer responsactiviteiten

 • Behoud bedrijfscontinuïteit

  Wees proactiever - implementeer plannen om de impact te beperken of zet meer hulpmiddelen in om sneller te herstellen

 • Sneller herstellen van een verstoring

  Lokaliseer belangrijke hulpmiddelen en informeer belanghebbenden om zo sneller actie te kunnen ondernemen

 • Voorkom verstoringen van de leveranciersketen

  Neem proactief stappen om de blootstelling aan risico’s te minimaliseren en, indien mogelijk, zelfs risico’s te voorkomen